Om meg

Jeg tok min utdannelse på Kompetansebyggeren i Tønsberg, det er en offentlig godkjent fotterapeut utdannelse, etter bestått skole får man tittelen autorisert fotterapeut.

Under utdanningen prioriterte jeg en mengde kurs for å tilegne meg mest mulig kunnskap før jeg skulle starte for meg selv. Kursene jeg har vært på er bla. neglekorrigering, negleprotetikk og diabetesrelaterte kurs.

Jeg har også startet fordypning i biomekanisk terapi, og fra høsten 2020 starter jeg på videreutdanning i biomekanisk terapi – Sko, bevegelse og helse ved Universitetet i Sørøst-Norge. Biomekanisk terapi er et fagfelt med fokus på behandling av uspesifikke problemer i fot, knær, hofter og rygg gjennom å vurdere blant annet fottøy og gangavvikling.

Jeg har fullført videreutdannelse i systematisk vurdering, forebygging og behandling av diabetesfoten som er en deltidsstudiet ved Universitetet i Sørøst-Norge. Så nå er jeg Autorisert fotterapeuter med diabeteskompetanse.

Under utdanningen meldte jeg meg inn i forskjellige forbund og grupper, for å styrke meg faglig og for å få innsikt i hvordan det er å leve med plager. Du kan lese mer om forbundene og gruppene ved å trykke på logoene under.

Tidligere har jeg jobbet som autorisert tannhelsesekretær hos kjeveortoped og hos privat- og offentlig tannklinikk.

Nå ser jeg fram til å ønske deg velkommen til min fotklinikk som du finner midt i Tønsberg sentrum.

er medlem av  praksiskolektiv for å få hjelp ved behov.

Fotterapeuter med interesse for biomekanisk terapi